Onze tarieven

MV Pakketdienst - bg internationaal transport

Onze tarieven

Altijd een scherpe prijs

De transportwereld is een dynamische wereld. Altijd in beweging. Letterlijk én figuurlijk. En zo als dat bij elke transportonderneming het geval is, heeft deze dagelijkse dynamiek ook zijn invloed op onze tarieven.

Kostenfactoren

De kosten voor transport van goederen zijn continu aan vele invloeden onderhevig. Een stijging van de brandstofkosten, hogere premies voor verzekeringen, nieuwe wet- en regelgeving, het zijn zomaar een paar voorbeelden die dagelijks van invloed zijn op de tariefstelling in de transportwereld.
Maar ook de vervoersbestemming, het aantal te rijden kilometers of de urgentie van de vervoersopdracht bepalen mede het tarief van uw vervoersopdracht.

Onze tarieven: open en transparant

Bij MV Pakketdienst BV geloven wij in eerlijk en open zaken doen. Onze offertes zijn helder en geven u in één oogopslag duidelijke inzage in de berekening van de vervoerstarieven.

Onze tarieven: altijd een scherpe prijs

MV Pakketdienst BV garandeert u scherpe tarieven voor incidentele transportorders en aantrekkelijke kortingen voor werkzaamheden op contractbasis.
Heeft u regelmatig een vervoersklus? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden van een vervoersopdracht op contractbasis. Samen bouwen aan een fijne zakelijke relatie. Wij regelen al uw vervoerszaken en u heeft slechts één aanspreekpunt. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke kortingen.

Graag brengen wij een eerlijke en transparante offerte uit. Overtuig u zelf en informeer naar de mogelijkheden.

Informeer naar onze scherpe tarieven